Artikelen over de tuinarchitecten Gijsbert van Laar (1994) en John Bergmans (1981) gescand en toegangkelijk gemaakt

MEDEDELING

Dinsdag 20 juni postte ik een Bericht met de mededeling dat er nog 2 artikelen over tuinarchitecten van mijn hand uit de jaren tachtig en negentig van de twintigste eeuw, nog niet waren gedigitaliseerd en dat ik aan de Bibliotheek WUR zou vragen dit voor mij te doen, zodat al mijn artikelen over dat onderwerp voor iedereen makkelijk toegankelijk zouden worden.

Heel snel kreeg ik bericht dat het scannen al gelukt was en dat ook deze beide artikelen in het e-depot van WUR zijn geplaatst. Het gaat om:

Belofte dus ingelost. Veel leesplezier. Zie voor de andere artikelen over belangrijke tuinarchitecten uit het laatste kwart van de19de eeuw en eerste helft van 20ste eeuw, oldenburgers.nl/publicaties, en verder zoeken op naam.

Met dank aan Anita Dijkstra!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *